Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Blog

Egy tökéletes olasz espresso a Szamilától

2022.06.14 12:13
Egy tökéletes olasz espresso a Szamilától

Egy tökéletes olasz espresso a Szamilától

Íme egy tökéletes olasz espresso!

Tudja Ön, hogyan kell elkészíteni? Rendelkezik profi kávégéppel és kávédarólóval?

És azt tudja-e, hogy milyen az eredeti olasz espresso? És hogy miért fontos mindez?

A Caffé Szamila Kft ebben segít Önnek. Az Olasz Kávészövetség által a legkiválóbbak közé sorolt olasz MUSETTI Caffé kávépörkölő babkávéit forgalmazza, képviselői az ország teljes területén a vendéglátós szakemberek megfelelő kiszolgálásán és ellátásán munkálkodnak.

Szerződött partnereiknek adagszámlálóval ellátott professzionális kávégépet és kávédarálót biztosítanak. Szakembereik megtanítják az eredeti olasz espresso készítésének tradicionális fogásaira, hogy miért fontos a kávéőrlemény szemcséinek finomsága, és arra is, hogy miért nem lefele fordítva tároljuk a csészét a kávégépen, vagy hogy mitől lesz krémes hab az espresso tetején és hogyan készül a cappuccino tökéletes tejhabja.

A szükséges eszközök, felszolgálási kellékek a cég webshopjából is beszerezhetők.

A Caffé Szamila Kft. saját szervizhátterével vállalja kávégépek javítását, karbantartását, hogy az Önök vendégei folyamatosan magas minőségű, igazi olasz kávét kortyoljanak. Ebben tökéletes partnerük a MUSETTI Caffé, aki a zöld kávétól a pörkölésen át a csészébe kerüléséig szakértő figyelemmel kíséri a kávé útját.

Árukereső.hu