Caffé Szamila Kft.

H-4030 Debrecen, Sebes u. 4-10.
Mobil: +36 (30) 279 9299
E-mail: href="mailto:moc!pont!alimazseffac!kukac!alimazseffac">moc!pont!alimazseffac!kukac!alimazseffac

 

H-4032 Debrecen, Füredi Kapu
Böszörményi út 68. C lépcsőház 7.
Mobil: +36 (70) 931 2311
E-mail: href="mailto:moc!pont!alimazseffac!kukac!alimazseffac">moc!pont!alimazseffac!kukac!alimazseffac

 

H-1141 Budapest,
Szugló utca 83-85.
Mobil: +36 (70) 332 0855
E-mail: href="mailto:moc!pont!alimazseffac!kukac!tsepadub">moc!pont!alimazseffac!kukac!tsepadub

BejelentkezésBejelentkezés RegisztrációRegisztráció
kosár Kosaram tartalma
0 db termék, 0 Ft
Termékek Akciók Konstrukciók Rólunk Kávé blog

Vending

A VENDING üzletágon belül italautomaták bérlésére is van lehetőség nálunk, a Caffé Szamila Kft.-nél, hiszen italautomaták kihelyezését, a kihelyezett automaták karbantartását is vállaljuk. Amennyiben italautomata bérlés iránt érdeklődik, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén:

Mobil: +36 (30) 279 9299

E-mail: szamila@szamila.hu

Italautomata bérlés – italautomata kihelyezés

Milyen előnyökkel jár az italautomata bérlés?

Napjainkban társadalmunk igényt tart a különféle kávékülönlegességekre, frissítő italokra a rohanó hétköznapok során. Általában a napi teendők közepette nincs ideje az embernek beülni egy hangulatos kis kávézóba, ahol kényelmesen elfogyaszthatja élénkítő italát, hanem inkább elvitelre kéri, hogy haladjon a feladataival. Viszont így is veszít az idejéből, hiszen ki kell mennie az adott helyre, hogy megvásárolja a terméket, és még a sorban állást sem kerülheti el.

Ezért jó, ha egy intézmény rendelkezik italautomatákkal, ugyanis házon belül van lehetősége az érintetteknek azonnal hozzájutniuk a kívánt italkülönlegességekhez.

Mely helyekről nem hiányozhat egy italautomata?

Italautomatákat irodákba, üzemekbe, gyárakba, egészségügyi intézményekbe, vendéglátó egységekbe mindenképp javasolt kihelyezni. Ezeken a helyeken rengetegen dolgoznak és megfordulnak, így mindenképp érdemes élni a szolgáltatás lehetőségével.

Fontos, hogy az automatákba minőségi kávé kerüljön, a legjobb választásnak az Olasz Musetti kávépörkölők bizonyulnak. Vállalatunk foglalkozik kávé-, és italautomata kihelyezéssel, ráadásul kizárólag ilyen jellegű kávékat forgalmazunk. A kiválasztott típusú automatát rendkívül kedvező áron biztosítjuk, amelyet díjmentesen telepítünk és helyezünk üzembe. Ha a megrendelő igényt tart rá segítséget nyújtunk a működéshez szükséges vízkiállás kiépítésében is.

Az esetlegesen felmerülő problémákat, meghibásodásokat kimagasló szakértelemmel, gyorsan elhárítjuk, hiszen 24 órás országos szervizhálózattal rendelkezünk.

Forduljon hozzánk bizalommal oldalunk fejlécében megtalálható elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Rendezés:

Találatok a termékek között

KORO PRIME Espresso kávéautomata
Ajánlatot kérek
Kiszerelés: 1db
NECTA SOLISTA ES 6
Ajánlatot kérek
Kiszerelés: 1db
KREA PRIME kávéautomata
Ajánlatot kérek
Kiszerelés: 1db
NECTA MAESTRO TOUCH
Ajánlatot kérek
Kiszerelés: 1db
Babkávé / Espresso Vero/ Musetti
Listaár: 4.866 Ft + ÁFA
Bruttó: 6.180Ft
Kiszerelés: 1000 g / csomag